Изберете език

200.jpg
250.jpg

Регионалният Хъб на Аурора към Югозападния университет обявява номинация за две места за студенти – представители в Студентския съвет на Аурора към Aurora Alliance. Студентският съвет на Аурора обединява студентски представители от всички партньорски университети в Алианса, в това число и ЮЗУ „Неофит Рилски“.

Всеки университет има две места в Студентския съвет. Срещите му се провеждат ежемесечно, предимно в онлайн форма, и на тях се обсъждат събития и възможности, свързани с Аурора, случващи се във всяка от участващите в Алианса институция. Представят се различни практики и ресурси, налични във всяка институция, а целта е студентите да се вдъхновяват взаимно за съвместни инициативи с участие на възможно най-много студенти в Алианса.

В ОТДЕЛ „МЕЖДУНАРОДНИ ОБРАЗОВАТЕЛНИ ПРОГРАМИ И СЪТРУДНИЧЕСТВО“ е наличен Наръчник на Студентския съвет на Аурора, който представя в по-големи подробности работата му.

Желаещите да участват в номинацията и да се присъединят към Студентския съвет на Аурора, следва да подготвят автобиография и кратко мотивационно писмо, които да представят в ОТДЕЛ „МЕЖДУНАРОДНИ ОБРАЗОВАТЕЛНИ ПРОГРАМИ И СЪТРУДНИЧЕСТВО“ до 13 октомври 2023 г. 

За контакти:

Станислав Грозданов

Експерт „Международно сътрудничество“

Ректорат, кабинет 101

 +359 73 588 599

 +359 886 627 904

 Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.